Uitnodiging Winterfair

Uitnodiging Winterfair

Het is ons weer gelukt! Ook dit jaar organiseren we een gezellige Winterfair op het plein aan de Hoornseschans. We doen dit samen met Wijkhuis La CaZa en Wijknetwerk Fokkesteeg. Kom op vrijdag 14 december ook langs tussen 12.00 tot 19.00 uur. Je kunt genieten van traditionele lekkernijen zoals erwtensoep. Ook zijn er heerlijkheden uit het Midden-Oosten, speciaal gemaakt door de vrijwilligers van Balans Nieuwegein.

Er staan diverse kramen waar je leuke en mooie producten kunt kopen, veelal handgemaakt. Aan de kids wordt natuurlijk ook gedacht. Zo wordt er voorgelezen en kan er geknutseld worden. In La CaZa kun je er warmpjes bij zitten en genieten van wat de keuken en bar te bieden heeft.

Nog kramen beschikbaar
De kramen kunnen kosteloos worden “gehuurd”. Aanmelden door een e-mail te sturen naar: wijknetwerkfokkesteeg@gmail.com.

About the Author

admin administrator

Leave a Reply