Categorie Archief Nieuws

4KIDS is er speciaal voor jou!

Elke laatste woensdag van de maand ga je natuurlijk naar onze nieuwe activiteit: 4KIDS. De allerleukste kinderactiviteit van Nieuwegein. Dat … is niet om te slijmen;-) Trouwens, over slijm gesproken. We gaan dit maken op onze eerste dag: woensdag 28 september!

Huiswerkbegeleiding voortaan op woensdag

Huiswerkbegeleiding voor leerlingen op de basisschool wordt nu wekelijks op woensdag gegeven van 15.15 tot 16.15 uur. Dus niet meer op maandag.

Meer informatie
Kijk op deze pagina

Een nieuw seizoen Nederlandse les

De conversatielessen Nederlands zijn gericht op migrantenvrouwen die de Nederlandse taal nog beter willen beheersen. We oefenen onder andere met spreekvaardigheid. Wekelijks op donderdag en vrijdag.

In de zomervakantie gesloten

Van maandag 18 juli tot en met maandag 22 augustus bieden wij geen activiteiten aan. Na de zomervakantie ontvangen wij u graag (weer).

Onze Eid Bazaar op het Fokkesteeg Zomerfeest!

We hebben het Zomerfeest een paar jaar moeten missen. Reden te meer om op zaterdag 2 juli als Balans Nieuwegein uit te pakken met de Eid Bazaar. Een mooie en meer dan smaakvolle aanvulling op het programma dat door Wijknetwerk Fokkesteeg is samengesteld.

Wij kijken ontzettend uit naar de Bazaar, en laten jong en oud graag kennismaken met onze mooie artikelen en exclusieve hapjes en sweets. We openen een wereld vol geur, kleur en gevoel. Waar smaakvol verder gaat dan lekker eten. Kijk om je heen en je ziet op onze Bazaar: modest fashion, decoratie, henna, verzorging, cupping en nog veel meer!!

Op zoek naar een mooi kado? Zeker weten dat je zult slagen. De Eid Bazaar vind je naast de braderie en loopt door tot aan het Kids Sport & Speelplein. Je bent van harte welkom tussen 12.00 en 16.00 uur in de omgeving van de Hoornseschans 101.

Naast de Eid Bazaar bestaat het Fokkesteeg Zomerfeest uit een zeer uitgebreid programma!

Wandelclub speciaal voor 55-plus

We zijn een wandelclub rijker! Er was duidelijk behoefte aan gezamenlijk wandelen voor 55-plus. Een mooie aanvulling op onze andere wandelclub. Sluit je ook aan, kom lekker in beweging en ontmoet andere mensen.

Wanneer
Elke woensdag starten we om 10 uur en lopen we een uur. Begin en eindpunt is de Hoornseschans 101, bij Enik.

Kosten
Deelname is gratis.

Aanmelden

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Heeft u wel eens eerder met een wandelclub meegedaan? Ja Nee (verplicht)

Zijn er bijzonderheden? (verplicht)

De Koffie ochtend van Fokkesteeg

Begin de week goed, door bij ons langs te komen voor een gezellig praatje. Elke maandag zijn alle bewoners van Fokkesteeg meer dan welkom tussen 11.00 en 12.00 uur. De koffie staat klaar en is helemaal gratis!
Je bent ongetwijfeld benieuwd naar wie wij zijn. Als Balans Nieuwegein informeren we je graag over onze activiteiten.

Ook een gesprek over de wijk is altijd interessant. Bijvoorbeeld door te praten over veiligheid in de buurt. Doet een wekelijks bezoek je meer dan goed,  dan is misschien wel het moment gekomen om bij ons vrijwilliger te worden!

Meer informatie
Neem contact met ons op en klik hier.

Maandelijks heerlijk koken en van het resultaat genieten

Dat kan alleen bij Balans Nieuwegein. Zie ik dat goed?! Ja, het kost maar €2,- per keer.
Kijk voor meer informatie op de flyer.

Nieuwe vacatures!

De vacature voor secretaresse is inmiddels vervuld, maar we hebben vier nieuwe vacatures. Wij zoeken vrijwilligers voor:
Huiswerkbegeleiding voor bassischool
Huiswerkbegeleiding middelbare school
Spelletjesmiddag
Taalles

Vrijwilliger Amira kookt tijdens Feest maal 50!

Nieuwegein viert het hele jaar haar 50-jarig bestaan met diverse activiteiten. Dit weekend: Feest maal 50, georganiseerd door Eet Mee. 50 feestelijke verrassingsetentjes op evenzoveel adressen. Bij mensen thuis, bij ondernemingen of maatschappelijke organisaties.

Op zaterdag 18 september kookt onze vrijwilliger Amira tijdens dit evenement. Zij ontvangt 7 vrouwen bij haar thuis. Een mooie gelegenheid om plaatsgenoten te leren kennen en hen te laten genieten van haar kookkunst.