Onze Eid Bazaar op het Fokkesteeg Zomerfeest!

Onze Eid Bazaar op het Fokkesteeg Zomerfeest!

We hebben het Zomerfeest een paar jaar moeten missen. Reden te meer om op zaterdag 2 juli als Balans Nieuwegein uit te pakken met de Eid Bazaar. Een mooie en meer dan smaakvolle aanvulling op het programma dat door Wijknetwerk Fokkesteeg is samengesteld.

Wij kijken ontzettend uit naar de Bazaar, en laten jong en oud graag kennismaken met onze mooie artikelen en exclusieve hapjes en sweets. We openen een wereld vol geur, kleur en gevoel. Waar smaakvol verder gaat dan lekker eten. Kijk om je heen en je ziet op onze Bazaar: modest fashion, decoratie, henna, verzorging, cupping en nog veel meer!!

Op zoek naar een mooi kado? Zeker weten dat je zult slagen. De Eid Bazaar vind je naast de braderie en loopt door tot aan het Kids Sport & Speelplein. Je bent van harte welkom tussen 12.00 en 16.00 uur in de omgeving van de Hoornseschans 101.

Naast de Eid Bazaar bestaat het Fokkesteeg Zomerfeest uit een zeer uitgebreid programma!

Over de auteur

Ingo Piepers administrator