Fokkesteeg Fiësta: Wij doen mee!

Fokkesteeg Fiësta: Wij doen mee!

Op zaterdag 25 augustus wordt de Fokkesteeg Fiësta georganiseerd op het plein aan de Hoornseschans! Kom je het ook meevieren? Met muziek, dans, braderie, lekkere hapjes/drankjes en veel meer. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht. Zo is er een kinderrommelmarkt en zijn er spelletjes. Diverse partijen werken samen om er een onvergetelijk feest van te maken: Wijknetwerk Fokkesteeg, La CaZa, gemeente Nieuwegein, en ondernemers/winkeliers.

De Fokkesteeg Fiësta is een wijkfeest. Maar… ook inwoners uit de andere wijken van Nieuwegein zijn van harte welkom voor de live-optredens, de interessante koopjes en de lekkere hapjes en vooral de gezelligheid! De Fokkesteeg Fiësta is van 10.00 tot 21.00 uur.

About the Author

admin administrator

Leave a Reply