Eet mee tijdens Integratielunch!

Eet mee tijdens Integratielunch!

Op donderdag 11 oktober wordt het Nationale Integratiediner georganiseerd. Balans Nieuwegein sluit graag aan en doet het op haar eigen unieke wijze, namelijk met een Integratielunch op deze dag in La CaZa.

Verleden jaar vond het ook plaats en was het een groot succes. Zo’n 90 wijkbewoners genoten toen van een uitgebreide lunch in de voorloper van La CaZa, Wijkhuis De Steeg. Bij binnenkomst zeiden sommige deelnemers verrast: “Ik dacht een broodje met beleg te krijgen”. Maar zij zagen lange tafels met grote, aantrekkelijk opgemaakte, schalen met de heerlijkste gerechten en roken de heerlijkste, exotische geuren. Er kon gekozen worden uit gerechten van Syrische, Iraakse, Javaans-Surinaamse, Marokkaanse en Nederlandse oorsprong.

Geniet dit jaar ook (weer) mee. De Integratielunch is van 12.00 tot 14.00 uur.

Kosten
Kaartjes à €2,- zijn vanaf maandag 17 september verkrijgbaar aan de bar van La CaZa, Hoornseschans 101. Wees er snel bij, het aantal kaartjes is beperkt!

Informatie
Neem contact op met Hanan Amnouh van Balans Nieuwegein. E-mail: h.amnouh@balansnieuwegein. Of bel: 06 – 1860 7916.

 

 

 

 

 

 

 

About the Author

admin administrator

Leave a Reply