Wintermarkt met Balans Nieuwegein

Wintermarkt met Balans Nieuwegein

Op vrijdag 14 december kun je van 15.00 tot 19.00 uur genieten van de Wintermarkt op het plein aan de Hoornseschans en in La CaZa. Gezellig shoppen voor originele, handgemaakte cadeautjes, snuffelen op de boekenmarkt of koop de heerlijkste versgebakken koekjes.
Ook zijn er heerlijkheden uit het Midden-Oosten, speciaal gemaakt door de vrijwilligers van Balans Nieuwegein.

Buiten is het Winterterras met chocolademelk. In La CaZa vind je allerlei gezellige kraampjes. Voor de kinderen is er een Kids Loterij en een vrolijk schminkteam. Wijknetwerk Fokkesteeg en La CaZa trakteren op gratis erwtensoep.

Iedereen is van harte welkom! De Wintermarkt is een evenement van Balans Nieuwegein, La CaZa, en Wijknetwerk Fokkesteeg.

About the author

admin administrator

Leave a Reply