Feestelijk verslag Fokkesteeg Bruist

Feestelijk verslag Fokkesteeg Bruist

‘De kramen zijn uitgeklapt, de flyers liggen gereed en alle initiatiefnemers van de (vrijwilligers)organisaties staan klaar om kennis te maken met de buurtbewoners. Als de eerste bewoners eenmaal arriveren worden zij amicaal ontvangen door de organisatoren en initiatiefnemers.’

Wijknetwerk Fokkesteeg en Balans Nieuwegein hadden de buurtbewoners uitgenodigd om op vrijdag 10 mei tijdens Fokkesteeg Bruist, kennis te maken met de (vrijwilligers)organisaties die actief zijn in de bruisende wijk.
Karlijn Koopmans, studente Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, was één van de aanwezigen en maakte het volgende verslag van deze middag die plaatsvond op het plein voor Wijkhuis La CaZa.

Foto: Op de voorgrond staan Hanny Plomp (links), medeorganisator van het evenement en secretaris van Wijknetwerk Fokkesteeg, en Hanan Amnouh, directeur van Balans Nieuwegein en eveneens medeorganisator.

About the author

admin administrator

Leave a Reply