Beter dan een recept uit een kookboek!

Beter dan een recept uit een kookboek!

Onze activiteit Samen Koken in Fokkesteeg heeft nog maar een enkele keer de keuken van La CaZa gezien, maar is nu al een enorm succes. Deelnemers Mieke Roskam en Susan van Ham zijn zeer enthousiast:

Mieke Roskam: “Omdat ik van koken houd was ik erg nieuwsgierig naar deze uitwisseling van recepten. Dat zorgt voor variatie. Maar het werd meer dan dat. De recepten hebben bijna onuitspreekbare namen maar smaakten des te beter. Het enthousiasme waarmee gekookt wordt werkt aanstekelijk.

Dit is beter dan een recept uit een kookboek halen, origineel recept, voorgedaan door iemand  uit het land zelf. De eerste keer was de groep nog niet zo groot maar de tweede keer was het aantal al verdubbeld. Het is bijna onnodig te zeggen dat ik er enorm van geniet er al uitkijk naar de volgende workshops. Het is samen koken met de nadruk op samen!!!”

Susan van Ham: “Kobba zien maken en lekker van gegeten, heerlijke salade en toetje. Wat een gezellige ochtend.”

Over de auteur

Ingo administrator

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.