Drie activiteiten van start vanaf 2 juni!

Drie activiteiten van start vanaf 2 juni!

Fijn dat we weer een deel van ons programma mogen starten in La CaZa. Vanaf dinsdag 2 juni kunnen vrouwen uit Fokkesteeg en omgeving wekelijks deelnemen; uiteraard rekening houdend met de maatregelen die daarbij horen.

U kunt deelnemen aan:
Samen Creatief, dagbesteding, op dinsdag van 11.30 tot 15.00 uur.
Kledingreparatie op dinsdag van 11.30 tot 15.00 uur.
Kleding Cluppie, creatief met kleding, op donderdag van 19.30 tot 21.30 uur.

Naast deelname is het dus ook weer mogelijk om op dinsdag kleding aan te bieden voor reparatie. Er mogen per activiteit maximaal 10 personen inclusief personeel aanwezig zijn in zaal 2 van La CaZa. Houd altijd afstand van elkaar en volg de hygiëne-richtlijnen van het RIVM. Bent u verkouden? Blijf dan thuis! Gebruik uw gezond verstand en pas goed op uzelf en op een ander!

Meer informatie
E-mail naar info@balansnieuwegein.nl.

Over de auteur

Ingo Piepers administrator