Huiswerkbegeleiding voor basisschoolkinderen start binnenkort!

Huiswerkbegeleiding voor basisschoolkinderen start binnenkort!

Wij organiseren huiswerkbegeleiding, omdat we hebben gemerkt dat een groot aantal basisschoolkinderen kampt met taal- en rekenachterstand. De begeleiding wordt vanaf de startdatum wekelijks op maandag gegeven van 16.00 tot 17.00 uur. Het is gratis.

Heeft uw kind moeite met rekenen, begrijpend lezen of spelling?  Neem dan contact met ons op. Zodra we weten op welke datum we beginnen, dan worden diegenen die hun kind of kinderen hebben aangemeld hierover geïnformeerd.

De huiswerkbegeleiding wordt gegeven in wat nu nog La CaZa heet, maar vanaf 1 april Enik. Het adres blijft: Hoornseschans 101.

Meer informatie
Info@balansnieuwegein.nl

 

 

Over de auteur

Ingo Piepers administrator