“Had ik dat maar eerder geweten!”

“Had ik dat maar eerder geweten!”

“Een naaimachine aanschaffen is voorlopig nog niet nodig, want om de hoek,  in Wijkhuis De Steeg, is elke dinsdag een groep vrouwen zich creatief aan het uitleven. Uiteraard onder het genot van een kopje thee. Die creativiteit uit zich in haken, breien en… kleding repareren! Erg handig (én heel gezellig!).

Eindelijk kon mijn man z’n broek weer aan, want nu is de broekzak weer gerepareerd en vallen z’n sleutels niet meer in de broekspijp. En mijn truitje lijkt weer als nieuw, nu het gaatje dichtgemaakt is. Mijn huisgenoten (ik woon in een woongroep) hebben de weg naar het Wijkhuis ook gevonden. De een na de ander komt op dinsdagmiddag met een blij gezicht terug. Dus dames van de kledingreparatie in het Wijkhuis: hartelijk dank!
En ik heb al weer wat kapotte kleding klaarliggen… Tot snel ;-).”
Wiljanne VreugdenhilBoon

About the author

admin administrator

Leave a Reply