Buurtevent met hapjes van onze vrijwilligers

Buurtevent met hapjes van onze vrijwilligers

Op zaterdag 12 januari organiseert de gemeente in La CaZa van 14.00 tot 17.00 uur een buurtevent voor alle inwoners van Schansen-Noord. Speciaal voor deze middag zijn heerlijke hapjes klaargemaakt door onze vrijwilligers.

‘Op deze middag kijken we samen met u vooruit naar 2019 en willen we u inspireren om samen met de gemeente de buurt te verbeteren. De gemeenteraad ging op 11 oktober akkoord met de verdere uitwerking van de kansenkaart naar een plan voor de vernieuwing van uw buurt en stelt hiervoor €5.900.000,- beschikbaar. Met dit budget kan de gemeente samen met inwoners, ondernemers en maatschappelijke partners aan de slag met het uitwerken van ideeën voor het vernieuwen van de bestrating, verlichting, parkeerterreinen, het groen en de speelplekken. 2019 staat dan ook in het teken van het samen ontwerpen van een prettige leefomgeving voor uw buurt.

De gemeente kan zich voorstellen dat er veel vragen spelen op dit moment. Wat betekent het voor mij als inwoner? Wanneer worden de ideeën die ik eerder heb ingebracht uitgevoerd? Kan ik nog een idee en/of verbeterpunt indienen voor het vernieuwingsplan? Is er al een schetsontwerp voor mijn straat? Als ik een vraag heb over Betere Buurten waar kan ik dan terecht? Het team van Betere Buurten staat op deze middag klaar om al die vragen te beantwoorden,’ aldus de gemeente.

Lees hier meer informatie, waaronder het volledige programma, betreffende het buurtevent.

About the author

admin administrator

Leave a Reply