Categorie Archief Nieuws

KIDS bakken hun pizza!

Ook zin in zo’n warm Italiaanse gerecht? Bij 4KIDs komen op woensdag 25 januari de heerlijkste pizza’s uit de oven. Supervers en allemaal …….. zelfgemaakt. Alle basisschoolkids kunnen meebakken van 14.00 tot 16.00 uur. Deelname kost €2,50.

WK-duel Marokko kijken: alleen voor meiden

Op dinsdag 6 december speelt Marokko op het WK tegen Spanje. Om 16.00 uur om precies te zijn. Onze wekelijkse leercorner is op deze middag een …….. voetbalcorner. Alle meiden zijn van harte welkom om bij ons deze spannende wedstrijd te komen kijken.

Aanmelden is verplicht. Doe dat via 06 38020962.

Verven 4KIDS!

Heb je een beetje of misschien veel fantasie? Neem het op woensdag 30 november mee naar onze 4KIDS-activiteit: verven voor en door kinderen…… Het wordt heel gezellig! Alles wat je aan materiaal nodig hebt ligt klaar. Kom je op deze middag uit de verf als verftalent? Laat het maar eens zien!

Ja, het is in de middag: van 14.00 tot 15.30 uur. Voor deelname betaal je €1,50. Je krijgt er een hapje en een drankje bij.
Heb je nog vragen, stuur dan een mailtje naar info@balansnieuwegein.nl.

 

 

 

4KIDS is er speciaal voor jou!

Elke laatste woensdag van de maand ga je natuurlijk naar onze nieuwe activiteit: 4KIDS. De allerleukste activiteit voor basisschoolkids in Nieuwegein. Dat … is niet om te slijmen;-) Trouwens, over slijm gesproken. We gaan dit maken op onze eerste dag: woensdag 28 september!

Huiswerkbegeleiding voortaan op woensdag

Huiswerkbegeleiding voor leerlingen op de basisschool wordt nu wekelijks op woensdag gegeven van 15.00 tot 16.00 uur. Dus niet meer op maandag. Tijdens de schoolvakanties wordt er geen begeleiding gegeven.

Meer informatie
Kijk op deze pagina

Een nieuw seizoen Nederlandse les

De conversatielessen Nederlands zijn gericht op migrantenvrouwen die de Nederlandse taal nog beter willen beheersen. We oefenen onder andere met spreekvaardigheid. Wekelijks op donderdag en vrijdag.

In de zomervakantie gesloten

Van maandag 18 juli tot en met maandag 22 augustus bieden wij geen activiteiten aan. Na de zomervakantie ontvangen wij u graag (weer).

Onze Eid Bazaar op het Fokkesteeg Zomerfeest!

We hebben het Zomerfeest een paar jaar moeten missen. Reden te meer om op zaterdag 2 juli als Balans Nieuwegein uit te pakken met de Eid Bazaar. Een mooie en meer dan smaakvolle aanvulling op het programma dat door Wijknetwerk Fokkesteeg is samengesteld.

Wij kijken ontzettend uit naar de Bazaar, en laten jong en oud graag kennismaken met onze mooie artikelen en exclusieve hapjes en sweets. We openen een wereld vol geur, kleur en gevoel. Waar smaakvol verder gaat dan lekker eten. Kijk om je heen en je ziet op onze Bazaar: modest fashion, decoratie, henna, verzorging, cupping en nog veel meer!!

Op zoek naar een mooi kado? Zeker weten dat je zult slagen. De Eid Bazaar vind je naast de braderie en loopt door tot aan het Kids Sport & Speelplein. Je bent van harte welkom tussen 12.00 en 16.00 uur in de omgeving van de Hoornseschans 101.

Naast de Eid Bazaar bestaat het Fokkesteeg Zomerfeest uit een zeer uitgebreid programma!

Wandelclub speciaal voor 55-plus

We zijn een wandelclub rijker! Er was duidelijk behoefte aan gezamenlijk wandelen voor 55-plus. Een mooie aanvulling op onze andere wandelclub. Sluit je ook aan, kom lekker in beweging en ontmoet andere mensen.

Wanneer
Elke woensdag starten we om 10 uur en lopen we een uur. Begin en eindpunt is de Hoornseschans 101, bij Enik.

Kosten
Deelname is gratis.

Aanmelden

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Geboortedatum (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Heeft u wel eens eerder met een wandelclub meegedaan? Ja Nee (verplicht)

Zijn er bijzonderheden? (verplicht)